Terug naar overzicht

Deventer Speciaalbier Festival

11 June 2023

Met opnieuw de mooiste brouwers, overheerlijk streetfood, swingende rock ’n roll bands, en jullie natuurlijk! Vanwege het succes in 2022 gaan we in 2023 voor 2 dagen festival!

Deventer Speciaalbier Festival

Zaterdag 10 juni van 13.00 tot 23.00 uur

Zondag 11 juni 13.00 tot 21.00 uur 

Dit jaar viert het Deventer Speciaalbier Festival haar eerste lustrum en dus geen één, maar twee dagen de heerlijkste bieren en de leukste bands!

Het sfeervolle decor van de silo’s en de oude binnenhaven geven dit gezellige festival altijd een bijzonder gezellige en gemoedelijke sfeer, waarvoor brouwers graag naar Deventer afreizen.

Naast enkele gevestigde namen vinden we het ook altijd erg leuk om enkele relatieve nieuwkomers in de gelegenheid zichzelf aan een groter publiek te presenteren.

Deze editie hebben zich 12 brouwers aangemeld:

VandeStreek (Utrecht), 

Brouwerij de Molen (Bodegraven), 

Bronckhorster Brewing Company (Rha)

Tanklokaal (Holten)

Brouwerij het Nest (Turnhout)

DAVO Bieren (hometown:)

Puik Bieren (Apeldoorn)

X-Brewing (Katwijk aan Zee)

Bierbrouwerij Maallust (Veenhuizen)

Grutte Pier Brouwerij (Wyns)

Big Belly Brewing Company (Breda)

Brouwerij Hootch (Tolkamer)

Naast een interessant aanbod aan zo’n 50 speciaal bieren (:), wordt er natuurlijk ook weeraandacht besteed aan de muzikale omlijsting van dit festival met op zaterdag onder andere Bacon Fat Louis (vette blues vol heerlijke mondharmonicaen op zondag The Wieners(vintage rock-‘n-roll trio met authentieke vertolkingen van 1950s muziek)

In het Pakhuis zullen we overdag (onder toezicht), kinderactiviteiten faciliteren. De Zwarte Silo verzorgt enkele buitenkeukens, zodat bezoekers een “stevige bodem” kunnen leggen. 

Het Deventer Speciaalbier Festival is gratis toegankelijk.