Terug naar overzicht

Pop-up Restaurant

23 February 2024

Op dit moment zijn alle tafels gereserveerd. Het kan natuurlijk zijn dat wij een last-minute afzegging ontvangen. U kunt ons bereiken via info@zwartesilo.nl of 0570-234 087, dan kijken we samen met u of er nog een plekje beschikbaar is.

In samenwerking met Fine Food Factory organiseren wij een Pop-up Restaurant in de Zwarte Silo!

Laat je verrassen door een 4 of 5 gangen menu met eventueel een bijpassend wijnarrangement. Laat je verrassen door een 4 of 5 gangen menu met eventueel een bijpassend wijnarrangement. Klik hier voor het menu. Let op: reserveren middels het kopen van een ticket is verplicht, tickets zijn beperkt beschikbaar.

🥦 Data:
Vrijdag 23 februari vanaf 18.00h
Zaterdag 24 februari vanaf 18.00h

🥕 Hoe gaat het in zijn werk?

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari wordt de Zwarte Silo sfeervol ingericht als pop-up restaurant. Wij ontvangen circa 100 gasten per avond die middels een zorgvuldig samengesteld 4 of 5-gangen diner een bijzondere culinaire ervaring mogen beleven. Het menu wordt in januari bekend gemaakt.

Je reserveert een plek door een ticket te kopen in onze webshop voor 10 euro. Dit bedrag geldt als een aanbetaling en wordt verrekend met het afrekenen op de avond zelf.

Alle gangen worden in het door ons bepaalde tempo tegelijk uitgeserveerd. Houd dus rekening met lekker lang tafelen en zorg dat je deze avond geen andere verplichtingen hebt 🙂

Prijzen: €49.50 voor een 4-gangen diner, en €59,50 voor een 5-gangen diner.

We zien jullie graag in februari!