Bereikbaarheid

PRAKTISCH

De Zwarte Silo (Zuiderzeestraat 2, Deventer) ligt op loop- of fietsafstand van de Deventer binnenstad en het treinstation. Parkeren is gratis in het gehele Havenkwartier.


Met de (elektrische) auto:
Vanaf de A1 neem je afslag 23 (Deventer) en volg de je Zutphense weg tot je rechts De Zwarte Silo ziet. Neem de eerste afslag rechts om het Havenkwartier binnen te rijden. Parkeren is gratis. Wij beschikken over 4 elektrische laadpunten.

Lopend vanaf de binnenstad:
Vanaf de Brink is het een prachtige korte wandeling via de IJssel, en in ongeveer 10 minuten sta je bij ons voor de deur.

Met de trein / bus:
Vanaf station Deventer kun je bus 56 of 81 nemen om bij het Havenkwartier te komen. Lopend doe je er een kleine 20 minuten over. Tip: met de fiets ben je in 5 minuutjes bij de Zwarte Silo. Er zijn op centraal station Deventer OV fietsen te huur.

Parkeergarages in de buurt:
Q-park de Boreel (Boreelplein 45, 7411 CG Deventer), vanaf hier is het 10 minuten lopen naar onze locatie. Ideale parkeerplek als je een bezoek aan ons wil combineren met een bezoekje aan de bioscoop en/of het casino.

Parkeergarage Brink (Emmastraat 7411, 7411 ZJ Deventer) – onder de Wilhelmina, brug vanaf hier loop je in ongeveer 10 tot 15 minuten naar onze locatie.

Tip: Dagje uit in Deventer?
Parkeer je auto bij De Zwarte Silo en sluit bij ons de dag gezellig af met een hapje en/of drankje. Je loopt inĀ  15 minuten naar de binnenstad, een fantastische wandeling langs de IJssel.

PLEASE COME IN

Toegankelijkheid

De Zwarte Silo is geschikt voor mindervaliden en rolstoel toegankelijk. Echter is het middelste gedeelte van ons pand (hal 2) hoger gelegen en enkel bereikbaar met de trap. Ben je dus minder valide? Geef dit even aan bij de reservering, zodat we u een plekje kunnen geven in hal 1. Wij beschikken over een invalidentoilet.

Uiteraard staan onze collega’s voor u klaar. Twijfelt u ergens over? Neem dan gerust contact met ons op via info@zwartesilo.nl

COME IN WE'RE OPEN

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend op:

 

Donderdag van 16.00 tot 22.00h
Vrijdag van 16.00 tot 00.00h
Zaterdag van 16.00 tot 00.00h
Zondag van 16.00 tot 22.00h

 

Buitenom openingstijden zijn wij geopend voor groepen vanaf 25 personen. Neem contact met ons op via info@zwartesilo.nl voor meer informatie en tarieven.

FOR THE SLEEPERS

OVERNACHTEN IN DEVENTER

Er zijn meerdere hotels in Deventer, hieronder een paar tips van ons:

1. Overnachten in een Lucy (2-persoons hotel) in het Havenkwartier
2. Boutique Hotel Finch
3. Postillion Hotel Deventer (voor zakelijke gasten)

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Kijk hiervoor op bijvoorbeeld booking.com

FOR THE LITTLE ONES

KIDS

Ons restaurant is prima geschikt voor kinderen. Wij hebben een kleine speelhoek (zowel binnen als buiten), en een aantal kindergerechten. Wil je een leuk aandenken van De Zwarte Silo? Bestel het kinder-dessert in onze emaille mok, die je gratis mee naar huis mag nemen!